Kuharica “Moji najbolji kolači 2”

U sklopu poznatog sajma knjiga Interliber, 2014. godine je svijetlo dana ugledala i kuharica na kojoj sam radila četiri mjeseca. Radi se o nastavku uspješnice Gospodarskog lista “Moji najbolji kolači” – kuharici “Moji najbolji kolači 2”.

Kao stručni suradnik i fotograf ove kuharice, zadovoljstvo mi je predstaviti 200 krasnih receptića za kolače u svim prigodama.
Četiri mjeseca sam pekla kolače i torte prema receptima koje su nam vjerno slale čitateljice Gospodarskog lista, te sam dnevno radila po 2-4 kolača ne bi li kroz ta četiri mjeseca ispekla svih 200 komada. Bila sam doslovno zatrpana kolačićima i nerijetko mi je falila ona jedna polica više u hladnjaku, ali neizmjerno sam uživala u pravljenju kolačića te u fotografiranju istih 🙂

Kuharica je nakon četiri mjeseca dotjerivanja u uredništvu Gospodarskog lista konačno u studenom 2014. puštena u prodaju.
Trenutno se može kupiti u sklopu podružnica Hrvatske pošte, Narodnim Novinama, Školskoj knjizi te na web shopu Gospodarskog lista.

Kao veliki entuzijast u fotografiji hrane, vrlo sam ponosna na to kako kolači, a naročito same fotografije izgledaju. Osobito kad se uzme u obzir da je fotografija hrane, i općenito fotografija, nešto čemu sam se sama priučila i usavršila. Mislim da će ovdje svatko pronaći poneki kolačić za sebe i da možda upravo ova kuharica krije Vaš novi najdraži kolač 🙂
Iskreno se nadam da će, ako ju nabavite, svoju ulogu imati u najvažnijim trenucima Vašeg obiteljskog života – na krstitkama, rođendanima, godišnjicama – ma u bilo kakvim proslavama.

“Moji najbolji kolači 2” nudi obilje kremastih, ali i biskvitnih kolača, kolača bez pečenja, rolada, savijača i torti. Svi kolači su isprobani i provjereni, u želji da u suradnji s Gospodarskim listom napravim kuharicu koja će biti pristupačna iskusnim, ali i kuharicama početnicama. Nadam se da smo u tome i uspjeli 🙂
U nastavku Vam donosim neke od meni najdražih fotografija iz kuharice, a uskoro možete očekivati i recepte na blogu!

632-cokoladni-mousse-kolac3
Mousse kolač
641-vrhunski-uzitak1
Kolač stoljeća
647-cokoladni-kolac-sa-dumbirom2
Čoko – zenzero kolač
651-schwarzwald-rolada3
Schwarzwald rolada
654-oreo-vanilija-kolac3
Oreo užitak
655-cappuccino-snite2
Cappuccino šnite

 


Neke od recepata iz kuharice možete pronaći i na ovom blogu!


 

Advertisements